Näin olen sijoittunut kisoissa 2012

Töysän Raket karnevaali Cup 10.6.2012

Syyspäräys, Pori 30.9.2012

Kauden päätöskisa sujui hienosti. Esifinaalissa Roope oli 2. ja finaalissa 2. Tällä tuloksella on hyvä lähteä talvitauolle ja jääkartingin pariin.

Aluemestaruus kilpailu 2.9.2012

Aika-ajo toi lähtöruuduksi 3. Ensimmäisessä erässä Roope ajoi lipulle toisena ja toisessa erässä lipulle tultiin ensimmäisenä. Finaalissa oli hieman epäonnea matkassa. Moottorin kanssa oli ongelmia. Roopen sijoitus oli 4.

LLM CUP, Laukaa 25. -26.8.2012

Lauantain sijoitukset olivat aika-ajoissa 6., ensimmäisessä erässä 4, toisessa erässä 3. ja finaalissa 9.
Sunnuntain kilpailupäivä sujui lauantaita paremmin. Aika-ajoissa Roope oli 3. Alkuerissä 3 ja 4. Finaalissa ruutulipulle tultiin komeasti paikalla 3. Näin selvisi myös Raket karnevaalin kokonaispisteiden tilanne. Roope ajoi karnevaalissa sijalle 7. Loistavaa Roope!!

Ulvila CUP 11. -12.8.2012

Lauantain kilpailupäivän finaalissa Roope oli 9. Sunnuntaina renkaiden paineet eivät osuneet kohdilleen, josta johtuen tuloksena 12.

Lentola Karting, Kangasala 4. - 5.8.2012

Aika-ajo toi Roopelle lähtöruudun 2. Ensimmäinen alkuerä sujui hienosti, ruutulipulle tultiin 1. Toinen alkuerä sujui samaa rataa, tuloksena 1. Finaalissa käytiin tiivistä taistelua ykköspaikasta. Roope ajoi hienosti toiseksi, eron ollessa vain 00:00.231.

Pippo CUP, Lahti 28. - 29.7.2012

Lauantain aika-ajo toi ruudun 23. Ongelmia oli rungon kanssa. 1 erässä Roope nousi kuitenkin hienosti ja oli ruutulipulla 12. Toisessa erässä käytiin ekassa mutkassa hieman nurmella ja tiputtiin lähes viimeiseksi, mutta ruutulippu ylittyi kuitenkin tilalla 17. Finaalissa kuski hoiti kartin taidokkaasti ruutulipulle ja oli 7! Hieno ajo! :)

Sunnuntaina samat ongelmat aika-ajossa jatkuivat, tulos 24 ruutu. Ekan erän nurmella käynnin vuoksi, sijoitus 23. Toisessa erässä noustiin jo hienosti, sijoitus 8. Huikea nousu, 16 sijaa! :) Lopputulos finaalissa 10. Loistavasti taisteltu Roope!!

Järilänvuoren CUP, Kokemäki 7. - 8.7.2012

Lauantaina sijoitukset erissä 4 ja 5. Finaalissa sijoitus 6. Hyvä kisa!

Sunnuntai toi tullessaan ongelmia finaalin koittaessa. Sade saapui kuten kuljettaja toivoikin, mutta kisa jäi finaalissa kesken lämppärillä taka-akselin vuoksi. Muutoin päivä sujui hyvin, ekan erän 4 ja toisen erän 8.

Ulvilan Kesäkisa 1.7.2012

Kisa toi tullessaan teknisiä ongelmia moottorin kanssa. Sijoitus finaalissa 9.

Töysän Raket karnevaali Cup  9. - 10.6.2012  sij. la 7/32 ja su 1/31

Ensimmäinen Raket karnevaali ajettu. Tuloksena la sija 7. sekä sunnuntain tuloksena 1. Mukava kisaviikonloppu takana. Paljon uuden opettelua karnevaalin myötä, mutta tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja. Hienoa Roope, hyvin ajettu!

Järilänvuorenkisa 1, Kokemäki 27.5.2012      sij. 4/31 (Raket yleinen)

Nyt on Raket yleisen toinen kisaviikonloppu takana. Kisapäivä oli melkoisen kuuma ja kuskin nesteytyksestä oli pidettävä huolta. Roope ajoi hyvän kisan ja oli itsekin tyytyväisen oloinen tulokseen. Sijoituksena 4. Hienoa Roope! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa kilpailua Töysään.

Tuplakisa, Sastamala 19. - 20.5.2012                sij. 6/14 sekä 4/13 (Raket yleinen)

Nyt on ensimmäinen Raket yleisessä ajettu kisaviikonloppu takana. Viikonloppuun on mahtunut sekä jännitystä että tiukkoja tilanteita. Perjantain treenipäivänä satoi vettä, joten testaaminen jäi silloin vähälle. Lauantain kisa ajettiin aurinkoisessa säässä, mutta sunnuntaina vallitsi vaihteleva sää. Lauantain sijoitus 6. ja sunnuntaina 4. Viikonloppu oli täynnä uuden opettelua sekä yleisessä ajamisesta että kilpakumppaneista. Hienosti siitä kuitenkin selviydyttiin ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kilpailuun.

Kotkan Kevätajo 5. - 6.5.2012                            sij. 2/19 sekä 1/19 (Raket junior)

Kotkan kisat menivät heinosti ja pisteet Raket yleiseen siirtymiseen ovat nyt kasassa. Lauantaina tiukan taistelun tuloksena ajoin ruutulipulle toisena. Sunnuntain kisassa suoriuduin ruutulipulle ensimmäisenä.

Pippo Racing, Lahti 28.4.2012                           sij. 3/15 (Raket junior)

Kilpailu ajettiin kauniin aurinkoisessa, mutta tuulisessa kevätsäässä. Aika-ajo määritti lähtöruudukseni 2. Sijoitukseni finaalissa oli 3. Hienoa, nyt on ensimmäiset nousupisteet koossa, joita tarvitaan Raket yleiseen siirtymiseen!
Pisteitä lähdettiin tästä kisasta hakemaan, sillä ensimmäisestä kisasta ne jäivät luonnollisesti saamatta.

Porin Kevätpäräys 
21.-22.4.2012 (Raket junior)

Kauden ensimmäisessä kisassa löytyi vauhtia sekä epäonnea. Kisa ajettiin hyvin vaihtelevissa sääoloissa. Kilpailu eteni finaalin asti hienosti, sillä voitin ensimmäisen ja toisen erän. Epäonni kuitenkin kohtasi finaalin viimeisellä kierroksella. Olin finaalin kärkipaikalla, kun kisani päättyi kesken kanssakilpailijan törmäyksestä. Tämän seurauksena kanssakilpailijani sai hylyn. Loukkasin vasemman käteni törmäyksessä ja kävin ambulanssissa tarkastuksessa. Onneksi pahemmin ei käynyt, mutta kisa jäi harmillisesti kesken ja nousupisteet saamatta.