Kisatulokset 2014

Vihdin Rotax Max Challenge 26. - 27.7.2014

Vihdin Rotax-kisa kurvailtu vaihtelevalla menestyksellä. Reenipäivät kulki ihan odotusten mukaisesti runkoa säätäen ja koneita testaillen. Lauantaiaamu alkoikin sitten näyttämään vähän huonommalta. Kone alkoi kiukutella aika-ajon aikana ja Roope ei saanut kunnon tulosta aikaiseksi sija 29/44. Koneen vaihdon jälkeen homma alkoi taas kulkea ja Roope kipusi pikkuhiljaa kohti parempia sijoituksia ollen ruutulipulla 9/44. Sunnuntaipäivään lähdettiin luottavaisin mielin, mutta epäonni nosti jälleen kerran päätään. Roope joutui molemmissa erissä kolarin seurauksena keskeyttämään ja finaalipaikka jäi saavuttamatta. Kiitämme teknisestä tuesta JTL-Racingia ja Jussi Laaksosta.

Oulun Rotax Max Challenge 28. - 29.6.2014

Epäonni ei väistynyt myöskään 2. päivän osalta Oulussa. Aamu alkoi moottoririkolla, josta johtuen kisaan lähdettiin aivan peräruudusta. Erissä ja prefinaalissa tehtiin nousua ja finaalin lähtöruuduksi tuli 18. Jälleen epäonni puuttui kisaan... Roope joutui mukaan kolariin heti finaalin kolmannessa mutkassa. Kisa päättyi keskeytykseen.

Oulussa kisattu 1. päivän osalta. Aamulla näytti vielä lupaavalta. Aika-ajossa 10/38. 1. erässä Roopea työnnettiin ja sen seurauksena pyörähdys ja keskeytys heti ekaan mutkaan. 2. erässä meni paremmin ja tuloksena oli 8. Finaaliin päästiin mukaan lähtöruudusta 19. Roope teki hyvää nousua, mutta
jälleen oli epäonnea matkassa. Hänet kilkattiin ulos radalta ohitustilanteessa. Seurauksena päivän toinen keskeytys. Seuraavaa kisapäivää kohden jatketaan...


Kotkan Rotax Max Challenge 17. - 18.5.2014

1. kisapv alkoi lupaavasti 1. erän 7 paikalla. Sen jälkeen kohdattiin melkoisia vastoinkäymisiä. Finaaliin päästiin mukaan viimeisestä ruudusta 34. Taistelutahtoa löytyi ja lipulle hienosti sijalla 15.

2. kisapv päivä kamppailtiin jarruongelmien kanssa. Ratkaisu keksittiin ennen finaalia, mutta siinä kohtaa oltiin jääty kärjestä jo niin paljon, että päivän sijoituksena 12/36. Täydet pisteet kuljettajalle! Hyvin jaksoi ongelmista huolimatta koko päivän taistella!

Porin kevätpäräys 26.4.2014                

Uusi luokka ja uudet kuviot... Kauden avaus sujui hienosti!
Roope ajoi komeasti ja sijoituksena 4. :) Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kilpailuja!